17
  Klik for at se kalenderen
Klubaften kl. 19:00 (vagt: Knud)
 0 
   Login
 
Nyheder
Klubben
Kalender
Online spil
Linux
Temaaftener
Arkadeprojektet
Drift
Debatforum
Webmail
Links
Nyheder

Juleafslutning
 Mandag den 4. December 2017, Skrevet af Michael Larsen

Vi runder traditionen tro efterårssæsonen af med julehygge og æbleskiver fredag den 15. december til normal klubaftenstid kl. 19. Æbleskiverne vil blive flankeret af flormelis og syltetøj i rigelige mængder og i år vil der også blive disket op med glögg. Alle medlemmer og deres familie er velkomne. Juleafslutningen markerer starten på juleferien, som ophører onsdag den 3. januar, hvor vi slår dørene op for den nye halvsæson.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling
 Mandag den 7. August 2017, Skrevet af Michael Larsen

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

onsdag d. 6. september 2017 kl. 19.30

i klubbens lokaler Saven A.


 

Dagsorden:

1.     Velkomst

2.     Valg af dirigent og referent.

3.     Formandens beretning.

4.     Kassererens beretning.

5.     Indkomne forslag.

6.     Valg af formand.

7.     Valg af bestyrelse og suppleanter.

8.     Valg af revisor og suppleant.

9.     Eventuelt

 

 

Forslag der ønskes behandlet under generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest onsdag d. 30. august 2017 på klubaftenen.

Dørene åbnes kl. 19.00.To nye flippermaskiner
 Lørdag den 8. Juli 2017, Skrevet af Michael Larsen

Mens vi officielt holder sommerlukket, har vi anskaffet to nye flippermaskiner. Der er tale om en Bride of Pinbot og en Dr. Who, som føjes til samlingen der også tæller Space Invaders og Black Knight 2000.


De to nye maskiner skal dog lige have et kærligt eftersyn, før man er i stand til at spille på dem. Vi er derfor på udkig efter en flipperentusiast, som har forstand på at reparere flippermaskiner, så vi forhåbentligt kan få maskinerne repareret inden sæsonstart 16. august.Klubben åbner igen fra 11. november
 Torsdag den 10. November 2016, Skrevet af Michael Larsen

Ejerforeningen har meddelt os, at yderligere luftprøver fra Saven A´s kældergang ikke giver anledning til bekymring. De har derfor besluttet at åbne kældergangen igen fra dags dato. Vi kan understrege, at der ikke er nogen sundhedsfare ved at opholde sig i dataklubbens lokaler.

Vi åbner igen dørene til normal tid fredag aften den 11. november kl. 19, samt alle efterfølgende onsdage og fredage frem til juleferien.


Klubben holder lukket
 Tirsdag den 8. November 2016, Skrevet af Michael Larsen

Kælderen under Saven A er af ejerforeningen blevet låst af, for at der kan foretages en asbestundersøgelse. Dette betyder at dataklubben må holde lukket indtil videre.

Vi vil opdatere denne nyhed så snart vi har fået klarhed over hvornår vi kan åbne klubben igen.

Opdatering 9. november: Vi har været i kontakt med ejendomskontoret, som meddeler at vi, i løbet af næste uge, kan forvente at få en tidshorisont for hvornår det er sikkert at åbne igen. Til info kan vi også oplyse, at vi ikke har modtaget info om, at der skulle være asbestproblemer i dataklubben.

 
Dataklub.dk design version 2.0 af Miichael Larsen / Maj 2006